RANGOLI INDIAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1401 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rangoli Indian. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 23:09 HOT!! :D
27 mei 2024 om 12:24 My favourite Indian in Amsterdam but the Chicken Korma was not as good as it usually is. Lacked coconut and almond and the sauce was a bit tasteless.
26 mei 2024 om 12:41 Snelle vriendelijke bezorging en heerlijk eten
30 mrt 2024 om 21:05 Lekker.
27 mrt 2024 om 21:44 I stupidly entered the wrong delivery address - I called the restaurant and they rearranged the delivery to the correct address. Food was delicious and the delivery driver couldn’t have been better despite having had to go to two addresses
14 feb 2024 om 0:27 Lekker!!! One of the best Indian meals I've had in ages!
27 jan 2024 om 20:09 Lekker eten, goed gekruid en verse naan erbij.
4 jan 2024 om 0:21 Top notch food. One of the best indian food we had in Amsterdam.
22 dec 2023 om 21:54 Geweldig zoals altijd!
20 dec 2023 om 11:00 We kregen vooral dingen die we niet hadden besteld, er zat geen rijst bij. De dozen zaten scheef in de zak waardoor ze een beetje waren gaan lekken.
9 dec 2023 om 22:02 Het eten kwam op tijd en was heerlijk!
19 nov 2023 om 23:36 Het eten was koud en de smaak was waterig. Kwaliteit van het eten bij Rangoon varieert. Soms is het heerlijk en soms is het weinig smaakvol