RANGOLI INDIAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rangoli Indian. Meer weten? Ontdek meer

14 feb 2024 om 0:27 Lekker!!! One of the best Indian meals I've had in ages!
27 jan 2024 om 20:09 Lekker eten, goed gekruid en verse naan erbij.
4 jan 2024 om 0:21 Top notch food. One of the best indian food we had in Amsterdam.
22 dec 2023 om 21:54 Geweldig zoals altijd!
20 dec 2023 om 11:00 We kregen vooral dingen die we niet hadden besteld, er zat geen rijst bij. De dozen zaten scheef in de zak waardoor ze een beetje waren gaan lekken.
9 dec 2023 om 22:02 Het eten kwam op tijd en was heerlijk!
19 nov 2023 om 23:36 Het eten was koud en de smaak was waterig. Kwaliteit van het eten bij Rangoon varieert. Soms is het heerlijk en soms is het weinig smaakvol
8 nov 2023 om 5:08 Niets bijzonders. Ok. Niet voor herhaling vatbaar
2 sep 2023 om 20:36 The containers spilled all over.
23 aug 2023 om 6:53 I ordered indian menu on 20th August but they missed one item while delivering. Same thing happened on 22 Aug few item missed in meal combo. Very disappointed. Won't order again.
28 jul 2023 om 21:01 Fantastic Food as Always!!!!!
9 jul 2023 om 23:11 Korma was very runny and had 4 chicken pieces. Normally it's a nice creamy and full of chicken pieces. We love this restaurant, but this change has us changing our mind.